Back to Top
 

kapsalon

haarwerken

schoonheidsalon

Haarcentrum Noord Nederland - Pruiken en haarwerken

Binnen ons Hair, Health and Beauty centrum valt ook Haarcentrum Noord Nederland. Deze staat al vele jaren bekend om onze hoge kwaliteit haarwerken, haarstukken, extensions en pruiken. Natuurlijk werken we samen met alle ziekenkostenverzekeraars. Wij zorgen voor de juiste voorlichting, waarop u recht heeft en wat uw zorgverzekeraar vergoed. Veelal kunnen we dan het financiële traject rechtstreeks afhandelen. Heeft u geen recht op vergoeding? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom.

opzet logo grey01 001
Klik op bovenstaande afbeelding om de website van Haarcentrum Noord Nederland te bezoeken.

De aanschaf van een haarstuk of pruik is niet voor iedereen even gemakkelijk.  Neem ook dan gerust contact met ons op. Eventueel komen wij bij u op locatie (thuis of op die van behandeling).

Persoonlijke begeleiding

Wij bieden vele verschillende merken pruiken aan. Haarcentrum Noord Nederland heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van pruiken en haarstukken. In een vertrouwde omgeving met een vast contactpersoon die u overal in begeleid. Van het aanmeten van de pruik of haarstuk, het onderhoud hiervan tot het regelen van het papierwerk voor de verzekering. Bij Haarcentrum Noord Nederland staan we voor u klaar.
Haarcentrum Noord Nederland bij u thuis

Al staat de koffie altijd klaar in ons haarcentrum we snappen ook prima dat het zomaar binnenlopen (met of zonder afspraak) best een lastige stap kan zijn. Haarcentrum Noord Nederland begrijpt dat. Wij doen dan ook niet moeilijk als u de eerste afspraak in een voor u vertrouwde omgeving wilt bijvoorbeeld thuis. U kunt zich, eventueel met iemand erbij, laten adviseren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met betrekking tot haarstukken, pruiken, de procedures en eventuele vergoedingen etc. Ook wanneer u slecht ter been bent of geen vervoer heeft? Bel en maak een afspraak. Wij komen gratis bij u aan huis!

Het bedrijf is meer dan alleen een pruiken en haarstukken. Zo bieden wij u ook verzorging voor zowel haar en huid aan en natuurlijk het onderhoud. Voor meer informatie kijk dan ook eens verder op de website van Haarcentrum Noord Nederland. Ons adres is Schans 31, 8441 AB Heerenveen. Naast het centrale nummer kunt Alette Postuma ook rechtstreeks bellen op haar mobiele nummer: 06-10947058.

 

Voor man en vrouw

Laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden. Wilt u teruggebeld worden voor een afspraak of andere informatie? Vul uw naam en telefoonnummer in en klik op versturen. Een medewerker van Haarcentrum Noord Nederland zal u zo spoedig mogelijk terugbellen. Een discrete afspraak op uw locatie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Please type your full name.
Invalid Input

 

 

Pruiken perfect aansluitend op de hoofdhuid

Haarverlies (ook wel Alopecia) is een veelvoorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Ook door (tijdelijke) ziekte kunt u uw haar deels of volledig verliezen. Haarcentrum Noord Nederland wil u weer een mooie coupe geven, die past bij u gezicht en die u uw uitstraling teruggeeft. Maar liefst 70% van de mannen heeft last van Alopecia, oftewel haaruitval. Een ontzettend vervelend aandoening, vooral wanneer u er jonge leeftijd al last van heeft. Met behulp van haarstukken kunnen onze specialisten u echter weer een volle haardos geven.

Haarcentrum Noord Nederland werkt met 100% echt haar, synthetisch haar, cyber hair en hairblend (60% echt haar + 40% hittebestendige kunstvezel). Wij bieden een ruime collectie aan pruiken, maar leveren ook maatwerk. Bij ons krijgt u het kapsel dat perfect bij u past.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 - 13.00 uur
Zondag: gesloten

Bovenstaande zijn de reguliere openingstijden. Voor afzonderlijke diensten en/of behandelingen kan hiervan worden afgeweken.

Contactgegevens

Hair, Health & Beauty Heerenveen

Schans 31
8441 AB Heerenveen
Tel. 0513 - 650 302
info@hairhealthbeauty.nl

 

logo orange facebook logo orange google plus logo orange instagram logo orange twitter logo orange youtube

Bel me terug!

Please type your full name.
Invalid Input